qweqwe

A Gangeszbe szórták annak az indiai lánynak a hamvait, aki december 16-án bántalmazás és csoportos nemi erőszak áldozata lett Delhiben egy buszon, később pedig belehalt a sérüléseibe. A nő családja az erőszakot elítélő támogatók százaival együtt készültek a ceremóniára Ballia kerületben, Uttar Pradesh-ben, írja a BBC.

A 2006 októberében született és 2007 novemberében elhunyt gyermek szüleivel és hat testvérével egy kistelepülésen, egy 15 négyzetméteres szoba-konyhás, erősen leromlott állagú házban élt. A család megélhetését az apa alkalmi munkavégzésből származó jövedelme és a gyermekek után folyósított ellátások jelentették.

2011. július. 04.

Néhány évvel ezelőtt történt X testvérpár története, akikről a közvélemény is értesült.

A. zavartalan terhességből, időre született.  2 és fél hónapos koráig említésre méltó nem történt. Ekkor a végtagokon észlelt véraláfutások miatt háziorvosa kórházba utalta esetleges véralvadási zavar gyanújával. Azonban a vizsgálatra a szülők nem vitték el! Az elváltozás spontán gyógyult, 2 héttel később ismét hasonló tünetet észleltek, ismét kórházi beutalás történt.

  • A szakmai blog révén folyamatosan szeretnénk elméleti szakmai segítséget nyújtani mindazon szakembereknek, akiknek szükségük van eseti konzultációra. Kicsiny csapatunk itt várja szakemberek jelentkezését, esetleg 1-1 eset bemutatását, melyek oktatási célt szolgálhatnának. Várjuk továbbá problémák felvetését is, melynek közös megvitatása előbbre tudná vinni a gyermekbántalmazás megelőzésének ügyét.

  • 2011. július. 04.

    Amennyiben észrevétele, kérdése, javaslata van honlapunkkal kapcsolatban, írjon nekünk az alábbi e-mail címre:

    Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

OGYEI © 2011