qweqwe

Veteránok a pedofilok ellen

Növekszik az online szexuális bántalmazásnak kitett gyermekek száma. Egy friss hír szerint a Fülöp-szigeteken rengeteg szülő azzal keres pénzt, hogy eladja saját gyerekeit. Az Egyesült Államokban háborús veteránok küzdenek a pornográf tartalmak terjesztői ellen.

Az Országos Gyermekegészségügyi Intézet 2009-ben indította el Magyarországon a megrázott gyermek szindrómát tudatosító „Sose rázd a kisbabádat” programját.

Women’s, children’s, and adolescents’ health: who will lead?

Egyértelműen be kellene tiltani a szülői pofonokat - nyilatkozta az angol gyermekügyi biztos. Atkinson szerint a jelenlegi törvény még a háziállatokat is jobban védi az erőszaktól, mint a gyerekeket. A fizikai fenyítés tiltása a gyereket védi vagy a családokat rombolja?

Lapozó
1/5
  • Nagyon sok országban, főleg angol nyelvterületen számos jól használható honlap üzemel gyermekbántalmazás megelőzés témakörében. Összegyűjtött honlapjainkkal, cikkeinkkel lehetőséget adunk elmélyülésre azoknak a szakembereknek és természetesen minden érdeklődőnek, akik bővebb ismeretekre szeretnének szert tenni. Ezeken az oldalakon sok „jó tapasztalatot”, megoldást találhatunk, melyeket érdemes hasznosítani. Sok szervezet nyitott, érdemes velük a kapcsolatot is felvenni.

OGYEI © 2011